Böceklerin Dünyası

Bahçede, mutfakta, parklarda ve daha bir çok yerde sürekli karşılaştığınız böcekler, bilim adamlarının dahi çözmekte güçlük çektikleri savunma mekanizmalarına, üstün manevra kabiliyetine sahip olan harika canlılar. Gün içerisinde bir çok yerde karşılaştığınız birkaç santimlik bu muhteşem canlıların bedenlerindeki her parçanın kusursuz bir dizayna sahip olduğunu biliyor muydunuz? Bazen görüp korktuğunuz bu canlıları yakından tanımaya ne dersiniz?

Tarih:26-27 Mayıs 2012 Saat: 09.30 – 16.00 Ücret: 150 TL

BÖCEKLERİN DÜNYASI ARAZİ ÇALIŞMASINA İLİŞKİN BİLGİLER

Arazi çalışması için gerekli malzemeler aşağıda sıralanmıştır:
  1. Hava şartlarına uygun giysi
  2. Eldiven
  3. Cımbız
  4. Kavanoz
Öneriler:
  1. Tracking ayakkabısı ya da spor ayakkabı giymeyi tercih ediniz.
  2. Pamuklu ve pantolon paçalarını kapatacak uzunlukta çorap giymeye dikkat ediniz.
  3. Yanınızda mutlaka şapka bulundurunuz.
  4. Arazide pantolon paçalarınızı mutlaka çoraplarınızın içine sokunuz.
  5. Alerjiniz varsa, ilaçlarınızı alınız. (arı alerjisi olan öğrencilerin programa katılmamaları; program yöneticisi tarafından önerilmektedir)
  Not: Hava muhalefeti nedeniyle arazi çalışmasının iptali söz konusu olduğunda bir gün önceden haber verilecektir. İptal olan program ertesi hafta yapılacaktır.
17 Mayıs 2013