Sağlığımı Düşünüyorum Güvenilir Gıda Tüketiyorum (Yeni Program)

(5.6.7. ve 8.Sınıflar) Yaz Okulu Kodu: YO/GIDA Tarih: 29 Haziran-10 Temmuz 2015 Süre: 2 Hafta Saat:  10:00-16:00 Ücret: 750 TL Kontenjan: 20 Yer: İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Öğretim Görevlileri: Öğr. Gör.Dr. Sema SANDIKÇI ALTUNATMAZ Öğr.Gör.Dr.  Filiz YILMAZ AKSU Öğr.Gör.Dr. Deniz AKTARAN BALA Öğrencilerin yanlarında getirmesi gereken materyaller: -Beyaz Önlük Not: En az 10 öğrenci olması halinde program açılacaktır. Amaç: Gıda insanoğlunun vazgeçilmezlerinden birisidir. Gıda sektörü her geçen gün hızla büyürken, hileli üretimleri ve sağlıksız gıdaları da beraberinde insan hayatına sokabilir.  Bunun sonucunda da gıda zehirlenmeleri ve hatta sağlıksız gıdadan dolayı ölümler meydana gelebilir. Bu tür sorunların yaşanmaması için gıda güvenliğinin sağlanması gerekmektedir. Gıda güvenliğinin sağlanabilmesi için hijyenin ve gıda mikrobiyolojisinin önemi oldukça büyüktür. Bunun önemini kavrayabilmek için gıda mikrobiyolojisi ve hijyen uygulamaları ile desteklenmiş, SAĞLIKLI GIDA üretimleriyle eğlenceli hale gelmiş laboratuvar uygulamaları, yaratıcı ve araştırmacı genç arkadaşlarımızın ilgisini çekecektir. 2015-05-08 15-30-51 Ekran görüntüsü2015-05-08 15-31-26 Ekran görüntüsü2015-05-08 15-32-07 Ekran görüntüsü2015-05-08 15-33-01 Ekran görüntüsü  
08 Mayıs 2015
2143 defa okundu

İstanbul Üniversitesi Merkez Kampüsü
34452 Beyazıt/Fatih-İstanbul
Tel: 0 (212) 440 00 00