This page was exported from İstanbul Üniversitesi [ http://cocukuniversitesi.istanbul.edu.tr ]
Export date: Fri Apr 19 5:01:40 2019 / +0000 GMT

Müdür'ün Mesajı

Sayın Küçük Hanımefendiler ve Küçük Beyefendiler,

Bugünün çocukları ve gençleri yarının da büyükleri olarak sizin yetiştirilmenize yardımcı olmak amaçlı İstanbul Üniversitesi Çocuk Üniversitesi kurulmuştur. Çocuk Üniversitesi olarak sizlerin eğitim ve öğretim hayatlarınızda niteliklerinize ve beklentilerinize daha uygun tercihler yapabilmeniz için amacı ile sizlere hazırladığımız farklı programlar ile ilgi alanlarınıza giren konularda veya merak ettiğiniz üniversite bölümleri hakkında öğretim üyeleri tarafından eğitimler verilecektir. Bu eğitimler sonucunda sizlerin daha donanımlı ve gelecekteki iş hayatınız da her türlü rekabete daha hazır olmanız sağlanmaya çalışılacaktır.

Anne ve Babalarınız, sizlerin eğitim-öğretim hayatınız için hiçbir fedakarlıktan çekinmeden büyük başarılar elde etmeniz için çalıştıklarını biliyoruz. Bizler, siz çocuklar ve gençlerin ne kadar çok önemli ve değerli olduğunuzun bilincinde bulunmaktayız. Bu bilinç ve bu eğitimler sayesin de ülkemizin yarınlarının daha sağlam temeller üzerinde kurulmasına katkı sağlamayı amaçlamaktayız.

Yaşama sevincimiz ve geleceğimizin güvencesi çocuklar ve gençlerimizi Çocuk Üniversitemize bekliyoruz…

Sevgi ve Saygılarımla,

Doç. Dr. Selman YILMAZ

Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü